Η εταιρεία

Η εταιρεία Germas Import-Export, δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβρη του 1989. Αντικείμενο των εργασιών της εταιρείας, είναι οι Εισαγωγές-Εξαγωγές-Αντιπροσωπείες.

Στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία στην οδό Πλατεία Δημοκρατίας 4 στο Βαρδάρι και διαθέτει ιδιόκτητους παραγωγικούς και αποθηκευτικούς χώρους 2.500 m² στο Καβαλάρι Λαγκαδά.

Εκθεσιακοί  χώροι  της εταιρείας,  στην πόλη της Θεσσαλονίκης, λειτουργούν στη Γρηγορίου Κολωνιάρη 75-77, Αμπελόκηποι.

Συνεργάτες της εταιρείας βρίσκονται σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

Βασικό αντικείμενο μας είναι η παραγωγή και εμπορία ενεργειακών κουφωμάτων PVC, ξύλινων, αλουμινίου, στα  μέτρα του πελάτη.

Η ημερήσια παραγωγή του εργοστασίου, των 1200-1500 κουφωμάτων, μας δίδει τη δυνατότητα να συνεργαστούμε με μικρούς και μεγάλους πελάτες. εντός και εκτός Ελλάδας.

Η  γκάμα των αξιόπιστων πιστοποιημένων και φιλικών προς το περιβάλλον profiles, WEISS-6000, PROFINE (TROCAL, KOEMERLING, KBE, KNIPPING), των Γερμανικών μηχανισμών SIEGENIA και WINKHAUS και διπλών ή τριπλών τζαμιών Guardian, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και η πιστοποίηση των παραγομένων κουφωμάτων, οι τακτές συνεργασίες με επαγγελματίες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, εμπνέει σε εμάς και στους πελάτες μας τη σιγουριά.

Στη γκάμα των προϊόντων μας, πλέον έχουν προστεθεί τα :

  • Κουφώματα ξύλου, ξύλου και αλουμινίου με κλασσικό ή μοντέρνο ύφος από ξυλεία ελάτης, δρυός και αφρικάνικης ξυλείας. Οι ολοκληρωμένες αυτές λύσεις δίνουν τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες του και την αρχιτεκτονική κάθε τόπου.
  • Παντζούρια αλουμινίου και PVC, υψηλής ποιότητας και αισθητικής , διαφόρων τύπων και χρωματισμών.
  • Ρολά επικαθήμενα  ή εξωτερικά με φυλλαράκι PVC ή αλουμινίου-πολυουρεθάνης, διαφόρων χρωματισμών.
  • Πτυσσόμενα και σταθερά κάγκελα ασφαλείας.
  • Σίτες οριζόντιες, κάθετες, πλισέ, ανοιγόμενες ή συρόμενες, συμπληρώνουν την  γκάμα των προϊόντων μας, παρέχοντας στους πελάτες μας ασφάλεια, λειτουργικότητα, οικονομία εξυπηρέτηση.

Καθημερινός και διαρκής στόχος της εταιρείας είναι, να προσφέρει στον καταναλωτή αξιόπιστα επώνυμα  και φθηνά προϊόντα, παραμένοντας στο πλευρό του και μετά την πώληση.

eksikonomo germas 2018 300

 

Επικοινωνία

Γρηγορίου Κολωνιάρη 75 - 77
Αμπελόκηποι - ΤΚ 56123 Θεσσαλονίκη Ελλάδα

Ώρες λειτουργίας

Είμαστε ανοιχτά
Δευ - Παρ: 9.00 - 21.00
Σαβ : 9.00 - 15.00

Ακολούθησε μας